Om Vestjysk Erhvervstelefoni

Vestjysk Erhvervstelefoni > Om Vestjysk Erhvervstelefoni
Vestjysk Erhvervstelefoni

Dennis Christensen

Indehaver

Mail: dennis@vetelefoni.dk
Tlf.: 75121010

Vestjysk Erhvervstelefoni startede i år 2021 med Dennis Christensen ved roret. Udover at være indehaver af selve virksomheden, så er Dennis også den du møder i telefonen. Han er også den der kommer ud og besøger jer, finder den helt rigtige sammensætning af teleleverandører samt ham der sørger for at alt virker ude hos jer.

Vestjysk Erhvervstelefoni er en uvildig televirksomhed, som har aftaler med flere forskellige teleselskaber. På denne måde kan man altid finde lige præcis den telefonløsning, som passer bedst til den enkelte kunde. Det kan være at løsning A passer bedst til den ene kunde, hvor det er løsning B der passer bedst hos den anden kunde. Alt dette finder Dennis ud af, ud fra den enkelte kundes behov og ønsker.

Dennis har over 20 års erfaring fra telebranchen. Han sætter en ære i, at det er den rigtige løsning kunden får, samt at det hele det virker hos kunden.

Kontakt gerne Vestjysk Erhvervstelefoni og hør hvad Dennis kan gøre for dig som kunde.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.